İzleyici Eleştirdi Yılmaz Erdoğan ve Dilber Göbek Attı

 

 

Mükremin tiplemesi ile hayatımıza giren Yılmaz Erdoğan, projelerinde kullandığı halk dili ile Türkiye’de tanınırlığını pekiştirdi ve birçok projeye imza attı. Yaptığı projelerden elde ettiği gelir ile  ekonomik olarak sınıf atlayan Erdoğan, bu yükselme döneminde arkadaş çevresinin büyük bir kısmını değiştirdi. Daha sonra ekranlardan uzaklaşarak Muğla’nın Köyceğiz ilçesine yerleşti ve uzaktan hocalık yapmaya başladı. Son günlerde ise yeni dizisi İnci Taneleri ile eleştiri oklarının hedefi oldu.

 

HALKTAN UZAKLAŞMAK ERDOĞAN’IN SANATINA VE KALEMİNE YANSIDI

Son zamanlarda toplumdan uzaklaşan ve halktan kopuk bir yaşam süren Yılmaz Erdoğan’ın bu hayat tarzı sanatına ve kalemine de yansıdı. Geçtiğimiz yıl Türkiye’yi yasa boğan ve 50 binden fazla insanın ölümüne neden olan depremde Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı şiir bunun yansıması olarak karşımıza çıkıyor. Erdoğan yazdığı bu şiirle de tepkilerin odağı olmuştu.

Erdoğan’ın yazdığı şiir şöyle:

 

“Ah benim güzel Antakya’m…

Sen üzme kendini bu kadar.

Olan bize olur,

Coğrafya kendini tazeler.

Dağılır gene kara bulutlar.

Bilirsin güneş

Bizim Hatay’ı çok sever.

 

Biraz sabır,

Biraz yağmur,

Biraz da zahter…”

 

ŞİMDİ DE DİLBER

Yılmaz Erdoğan’ın yeni dizisi İnci Taneleri fragmanının yayınlandığı ilk günden itibaren tartışmaları da beraberinde getirdi. Fragmanda pavyonda dans eden Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber karakteri ve dizi günlerdir Türkiye’nin gündemini meşgul ediyor. İnci Taneleri ve başrol karakteri  Dilber, ülkenin gençlerine olumsuz etki yarattığı ve izleyicileri pavyona özendirdiği ile ilgili olumsuz eleştirilerin hedefinden düşmedi.

 

DİZİ YAYINDAN KALDIRILACAK MI?

Dizinin yayından kaldırılması için başta Ankara Seymenler Kulübü Başkanı Şerafettin Demir olmak üzere birçok izleyiciden de yoğun bir talep var. Dizinin yayından kaldırılıp kaldırılmayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken Erdoğan eleştirilere henüz bir yanıt vermedi.  

ELEŞTİRİLERE KULAK ASMAYAN ERDOĞAN DİLBERLE KARŞILIKLI PAVYONDA GÖBEK ATTI

Yapılan eleştirilere yanıt vermeyen Erdoğan son olarak dizinin başrol oyuncusu Hazar Ergüçlü ile İnci Taneleri dizisi gecesinde göbek atarken görüldü. Bu görüntüler izleyiciler tarafından yapılan eleştirilere kulak asmıyor yorumlarının yapılmasına neden oldu.