Diyarbakır’a veda etti!

Diyarbakır'da 18 Mayıs 2022’den bu yana kentte görev yapan ve yaş haddinden emekli olan Sayın Vali Ali İhsan Su, bugün sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla veda etti. Su, veda mesajında, şunları kaydetti:

''12 bin 500 yıldır kesintisiz yaşamın devam ettiği ve 33 farklı medeniyete ev sahipliği yapmış kadim şehir Diyarbakır’da görev yapmaktan ve siz değerli halkımıza hizmet etmekten büyük memnuniyet ve onur duydum.

Görev süremiz boyunca Diyarbakır’ı her alanda daha da ileriye taşımak için hep birlikte çaba sarf ettik. Bu süre zarfında desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ve tüm sayın bakanlarımıza, sayın milletvekillerimize, askeri ve adli teşkilatlarımızın değerli mensuplarına, üniversitemize, kamu kurum ve kuruluşlarımızın çok değerli yöneticilerine ve personellerine, vali yardımcılarımız, kaymakamlarımız, güvenlik kuvvetlerimize, muhtarlarımıza, meslek odalarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza, basın mensuplarımıza ve tüm Diyarbakırlı hemşehrilerime en derin şükran, sevgi ve saygılarımla veda ediyorum. Allah’a emanet olunuz.''