Çorumlu Amir Türk Kadınlarına Ağır Hakarette Bulundu

Geçtiğimiz günlerde Karabük Üniversitesinde yaşanan olaylar ve bazı öğrencilerin internette bulunduğu ifşaatlarla gündeme gelen Afrikalı öğrenciler konusu ülke gündeminde güncelliğini koruyor. Bir internet sitesinde açıklama yapan ve ismini gizli tutan öğrenci genç kız HIV ve HPV gibi virüslerin Afrikalı öğrenciler tarafından yayıldığını ifşa etmişti. Binlerce afrikalı öğrenci ile dikkat çeken Karabük Üniversitesi konusundaki tartışmalar da devam ediyor.

Çorumlu Amir olarak bilinen Amir Zakaria isimli internet fenomeni de bir video çekerek konuya dahil oldu. Karabük Üniversitesi’nin reklam filmi gibi çekilen videoda öğrencilere seslenen Çorumlu Amir, büyük/küçük, uzun/kısa , eğitim pozisyonları gibi metaforlar kullanarak cinsel içerikli göndermelerde bulundu.

Gözcü Tv de yayın yapan Alptekin Aydoğan, Amir Zakaria nın videosunda hitap ettiği kişilerin Türk kadınları olduğuna dikkat çekerek, şahsın bu cesareti nereden aldığını sorguladı. Kendisinin mülteci, geçici sığınmacı ya da yabancılar için eleştiri yaptığı halde soruşturma geçirip ceza alabildiğine dikkat çeken Aydoğan, ülkemizde yaşayıp ekmek yiyen bir kişi bizim insanımıza bu şekilde alenen hakaret ediyor ama soruşturan yok, savcıları göreve davet ediyorum dedi.

Afrikalı gençlerle evlenen Türk kızlarının sayısının giderek arttığına dikkate çeken Aydoğan, bunun bir devlet politikası olduğunu belirterek TRT1 de yayınlanan bir programdan da kesitler sundu. Genellikle mütedeyyin ailelerin türbanlı kızlarının Afrikalı erkeklerkle evlendiğine dikkat çeken Aydoğan, bunun bir devlet politikasına dönüştüğüne dikkat çekti.